Over ons

Snijders Douane Agenten

Als neutrale en professionele intermediair waarborgen we een snelle en zorgeloze grensovergang van uw goederenverkeer.

Import en export is gebonden aan strikte douanewetgeving. Internationale ondernemers krijgen te maken met in- en uitklaringen, vergunningen en andere documenten die op tijd moeten zijn aangevraagd en op de juiste manier ingevuld.

Ons professionele team neemt u werk uit handen en zorgt ervoor dat wetgeving en voorschriften strikt worden nageleefd. Zo loopt u geen onnodige wachttijden of boetes op en kunt u zich richten op het ondernemen.

Ons kantoor

Ons kantoor

Al ruim 12 jaar staan we klaar voor onze klanten. We hebben ons moderne bedrijfspand op Rotterdam Airport. Dit gebied is volop in ontwikkeling en zit dichtbij de haven waar wij voor veel van onze klanten werkzaamheden verrichten.

Lees meer

Ons team

Ons team

We zijn gediplomeerde declaranten met up-to-date kennis van douanewetgeving- en formaliteiten. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten. We denken met u mee, zijn kostenefficiënt en 24/7 bereikbaar. Voor al uw vraagstukken bieden we een passende oplossing.

Lees meer

Onze klanten

Onze klanten

Persoonlijk contact en een duurzame relatie vormen ons uitgangspunt. We bouwen aan bestendige partnerships. Omdat we dan het meest voor onze klanten kunnen betekenen. Onze dienstverlening richt zich op alle goederen , van en naar elk gebied. We hebben een gevarieerde klantenkring in het MKB.

Lees meer