Onze klanten

Onze klanten

Persoonlijk contact en een duurzame relatie vormen ons uitgangspunt. We bouwen aan bestendige partnerships. Omdat we dan het meest voor onze klanten kunnen betekenen. Onze dienstverlening richt zich op alle goederen, van en naar elk gebied. We hebben een gevarieerde klantenkring in het MKB.

Fugro Engineers B.V.

‘Snijders is altijd bereikbaar’

Ons bedrijf heeft te maken met ingewikkelde zeevrachten en wegtransporten. Voor projecten gaat veel geotechnisch materiaal naar offshore locaties en veel van dit materiaal komt ook weer terug naar onze werkplaatsen in Nederland voor onderhoud en reparatie. Snijders regelt dan de tijdelijke uitvoer en wederinvoer. Ze checken documenten, handelen de douaneformaliteiten af en verzorgen het binnenlands transport. Als er spoed is, zijn ze ook in de avond of het weekend bereikbaar. Het is heel prettig dat ze het administratief overzicht houden. Wij werken hier voornamelijk met techneuten. Administratie is een specialisme op zich. Snijders snapt hoe het werkt. Ze zijn al meer dan zestien jaar een betrouwbare partner voor ons.

Mirjam Rijkom, logistics manager bij Fugro Engineers B.V.

Milder Holland

‘Ze regelen onze zaken van A tot Z’

Je kunt het ook zelf doen, maar het is wel zo fijn om douaneformaliteiten uit te besteden. Snijders heeft aan één woord genoeg en regelt onze zaken van A tot Z. Ze zijn doortastend en komen altijd met een oplossing. Laatst was er een pallet gestrand in Zwitserland. Zij zorgen er dan razendsnel voor dat ik de lading toch bij de klant krijg. Dan regelen ze alle formaliteiten én het transport. Ik kan blind op ze vertrouwen en het is prettig dat dit soort zaken me geen extra tijd en energie kosten.

Hans van de Bruinhorst, Manager inkoop en logistiek bij Milder Holland, specialist in leidingsystemen

Luiten Food

‘Snijders geeft om mijn lading’

We importeren vlees, wild, vis en gevogelte uit alle werelddelen. Snijders neemt ons de douaneformaliteiten uit handen. Het gaat om veel meer dan alleen het doen van aangiften. Zo adviseerden ze ons bij het opzetten van ons eigen douane-entrepot waar we nu douanegoederen mogen opslaan en verzorgden ze een training fiscale vertegenwoordiging voor onze medewerkers. We zijn een groeiend bedrijf en het douanewerk neemt toe. Snijders is een specialist. Een pro-actieve en betrouwbare partner die zich in onze handel verdiept.  Ze geven om mijn ladingen.

Lennert Luiten, Directeur Luiten Food